Buat Website Wordpress

Saya akan bantu buat, design atau selesaikan masalah berkaitan dengan laman web wordpress anda

Penerangan

Hello usahawan online! saya Enrico Paragas seorang perunding pendidikan aktif dalam perniagaan internet sejak 2010, menyediakan perkhidmatan berkaitan digital marketing untuk membantu mudahkan proses anda.

Sekiranya anda memerlukan khidmat rekabentuk laman web wordpress yang responsif dan berkualiti maka anda berada di tempat yang betul.

Perkhidmatan Saya:
Pembangunan Website Lengkap
Landing Page
Laman Web Perniagaan
Rekabentuk Laman Web
Rekabentuk Semula Laman Web
Rekabentuk Yang Responsif
Menyelesaikan Masalah Bugs & Error

Jenis Laman Web:
Laman web WordPress yang kreatif dan responsif
WordPress  Blog
Laman Web Ecommerce
News & Magazine
Health & Fitness
Portfolio
Landing page dan banyak lagi...

Kenapa Pilih Saya:
100% Kepuasan Pelanggan Diutamakan.
Money-Back Guarantee.
On-time delivery
Support Percuma 30 Hari

Jika anda inginkan special request boleh mendapatkan konsultasi percuma dari kami

Sila INBOX sebelum membuat tempahan, agar kita boleh berbincang keperluan laman web wordpress anda.

Seller

seller_image

Enrico Paragas

Digital Marketer

(5 Kepuasan Pelanggan)

Lokasi

Kota Kinabalu | Sabah

Masa Respon

Cepat & Pantas

Tempahan Akhir

3 Jam Lalu

Hello usahawan online! saya Enrico Paragas seorang perunding pendidikan aktif dalam perniagaan internet sejak 2010, menyediakan perkhidmatan berkaitan digital marketing untuk bantu tingkatkan branding & sales anda melalui online.

Saya sedia membantu selesaikan masalah anda. Hubungi saya sekarang!


Landing Page (1 Halaman)

MYR 399

Setup Wordpress Website & design 1 Halaman

 7 Hari Siap    

Apa yang anda akan dapat

  • Page - 1
  • Design
  • Customization
  • Premium Socrates Theme
  • Premium plugin

Landing Page (1 Halaman) + Hosting & Domain

MYR 699

Setup Wordpress Website & design 1 + Hosting & Domain 1 Halaman

 10 Hari Siap    

Apa yang anda akan dapat

  • Page - 1
  • Design
  • Customization
  • Premium Socrates Theme
  • Premium plugin
  • Hosting
  • Domain

Standard (4 Halaman) + Hosting & Domain

MYR 999

Setup Wordpress Website & design + Hosting & Domain 4 Halaman + Content input

 14 Hari Siap    

Apa yang anda akan dapat

  • Page - 4
  • Design
  • Customization
  • Premium Socrates Theme
  • Premium plugin
  • Hosting
  • Domain
  • Sistem E-Commerce
  • Payment Gateway
  • Content Input

Perbandingan

PAKEJ BASIC
MYR 399
STANDARD
MYR 699
PREMIUM
MYR 999
Page 1 1 4
Design
Customization
Premium Socrates Theme
Premium plugin
Hosting
Domain
Sistem E-Commerce
Payment Gateway
Content Input
Total MYR 399
MYR 699
MYR 999

Kepuasan Pelanggan

Mohd Shahdan

Goodservice . Friendly and faster. Thank you for your good service

Goodservice . Friendly and faster. Thank you for your good service
BK Tan

Affordable good service πŸ‘

Affordable good service πŸ‘
Fairyfighter 99

Terbaikkkk boss!!!...Big thank you for youπŸ₯³

Terbaikkkk boss!!!...Big thank you for youπŸ₯³
Jamilah Ahmad

Great and efficient service.

Great and efficient service.
Teamwork Roro

Fast respone & good service Recomended to use this services

Fast respone & good service Recomended to use this services
Sharifah Syed Ali

Very responsive & helpful, will provide genuine advice to client πŸ‘πŸ»

Very responsive & helpful, will provide genuine advice to client πŸ‘πŸ»
Roshesam Safie

Memang terbaik.. cepat dn murah.. sangat-sangat puashati..

Memang terbaik.. cepat dn murah.. sangat-sangat puashati..
Alizaman Khalid

Servis terbaik, urusan mudah dan cepat

Servis terbaik, urusan mudah dan cepat
Hafis Alias

Service terbaik, cepat dan berkualiti=) alhamdulillah. Semoga maju jaya!

Service terbaik, cepat dan berkualiti=) alhamdulillah. Semoga maju jaya!
Monster Media

Servis pantas! Profesional dan sangat mesra! Website siap dalam 7hari! Itu kira WOW!! Memang berbaloi.. highly recommended!

Servis pantas! Profesional dan sangat mesra! Website siap dalam 7hari! Itu kira WOW!! Memang berbaloi.. highly recommended!
Hafizal Baderi

The best website service, fast response, even if I have zero knowledge, I'm not worried, because it's the guide, ty

The best website service, fast response, even if I have zero knowledge, I'm not worried, because it's the guide, ty
Aziz Samion

Great service. Fast response. Really helpfull. Glad to cooperate.

Great service. Fast response. Really helpfull. Glad to cooperate.
Ayumart

Semua project MR.enrico buatkan untuk saya sudah meletop di galakkan membayar lebih kepada orang jujur tq cikgu. semua web dia buatkan according my services BERJAYA.

Semua project MR.enrico buatkan untuk saya sudah meletop di galakkan membayar lebih kepada orang jujur tq cikgu. semua web dia buatkan according my services BERJAYA.
Team Pau Abah

Saya sangat berpuashati dengan servis yang diberikan. Web yang menarik. Good job!

Saya sangat berpuashati dengan servis yang diberikan. Web yang menarik. Good job!
Arman Ghouse

Customer service yg terbaik. Senang.nak bincang. Result yg cepat. Harga pun murah. saya sgt berpuas hati.

Customer service yg terbaik. Senang.nak bincang. Result yg cepat. Harga pun murah. saya sgt berpuas hati.
Eliana Stephen

Fast respond & fast service . Senang dibawa berbincang dan sangat peramah. Great service πŸ‘πŸ»

Fast respond & fast service . Senang dibawa berbincang dan sangat peramah. Great service πŸ‘πŸ»
Abdul Hafiz

Low prices but the best service πŸ‘πŸ» Attend feedback is very fast. Easy deal with Enrico.

Low prices but the best service πŸ‘πŸ» Attend feedback is very fast. Easy deal with Enrico.
Zaidah Abdullah

Bg yg buta IT mcm saya.. InsyaAllah dia sabar melayan.. 😁😁

Bg yg buta IT mcm saya.. InsyaAllah dia sabar melayan.. 😁😁
SY biznetwork

Kami berpuas hati dengan servis yg diberikan.. Profesional dan menepati maksud pelanggan. Terimaksih

Kami berpuas hati dengan servis yg diberikan.. Profesional dan menepati maksud pelanggan. Terimaksih
Sheikh Azman

Really awesome deal with them...i am very happy and happy to work together. The resulting web is also very satisfying. FULL STAR.. recommendedπŸ‘

Really awesome deal with them...i am very happy and happy to work together. The resulting web is also very satisfying. FULL STAR.. recommendedπŸ‘
Nur Fauzani

Alhamdulillah saya sangat puas hati berurusan dgn owner bisnes.. website menepati citarasa..siap dgn cepat...Dan kerana kesilapan saya...owner terpaksa buat semula website saya tanpa extra charge...saya bagi 10 bintang ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐ utk servis yg terbaik

Alhamdulillah saya sangat puas hati berurusan dgn owner bisnes.. website menepati citarasa..siap dgn cepat...Dan kerana kesilapan saya...owner terpaksa buat semula website saya tanpa extra charge...saya bagi 10 bintang ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐ utk servis yg terbaik
Asiah Johari

So efficient job from web developer. Very friendly and educated clients with their advice. Highly recommended for software and website builder. Good job πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»

So efficient job from web developer. Very friendly and educated clients with their advice. Highly recommended for software and website builder. Good job πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»
Anuar Omar

Very polite and good service especially when dealing with me which is customer with zero experience about Web design... Thanks so much for building my website with affordable price

Very polite and good service especially when dealing with me which is customer with zero experience about Web design... Thanks so much for building my website with affordable price
Cikjue Juliana

Sangat2 supportive and sporting..love it. recommended. tak rugi purchase. very responsive person too.

Sangat2 supportive and sporting..love it. recommended. tak rugi purchase. very responsive person too.
We Farha

Recommended!! Have my web developed within short period of time. Also entertained request beyond standard working hours

Recommended!! Have my web developed within short period of time. Also entertained request beyond standard working hours

Soalan Lazim

S:

Apa yang perlu saya sediakan jika saya mengambil servis anda?

J:

Anda perlu sediakan login ke hosting dan wordpress, logo, lakaran kasar rekabentuk, dan kandungan website seperti text, gambar, video dll.

S:

Adakah saya boleh mengemas kini laman web saya?

J:

Sudah pasti anda boleh mengemaskini laman web wordpress anda dengan mudah

S:

Adakah boleh membuat perubahan jika kami tersalah info?

J:

Ya, saya akan membuat perubahan yang hanya ada kaitan dengan perkhidmatan yang kita bincang sebelum ini.

S:

Bagaimana saya memberikan theme kepada anda?

J:

Sekiranya saiz fail theme anda terlalu besar Upload dropbox atau Google Drive & berikan saya URL download.

S:

Berapa masa anda perlu untuk install theme?

J:

Saya akan siapkan dalam masa paling singkat (5 Jam) itupun jika kesemua maklumat telah dihantar kepada saya.

S:

Adakah anda meyediakan domain dan hosting?

J:

Ya saya menawarkan hosting dan domain jika anda perlu, saya bantu beli dan setup kesemunaya untuk anda.

S:

Saya dah ada website wordpress dan ingin ubah rekabentuk berapakah kos untuk itu?

J:

Kos bergantung pada matlamat website yang anda ingin capai sila berhunbung dengan kami untuk mendapatkan sebut harga.

S:

Wordpress saya ada masalah error dan bugs adakah anda boleh bantu untuk selesaikanya?

J:

Ya kami boleh bantu selesaikannya bergantung pada masalah pada laman wordpress anda. Sila hubungi kami untuk mendapatkan bantuan sokongan teknikal